• Diumenge 05 de juliol de 2020

Gestor de Notícies i Agenda

Els ajuntaments i altres ens locals socis del Fons Català de Cooperació poden utilitzar aquest web per a la difusió de notícies i activitats a l'agenda. Per poder introduir-les heu de disposar del codi d'accés que us facilitarà el Fons Català.

La introducció de les activitats i notícies no significa la publicació automàtica. El contingut serà revisat pel Fons Català, que habilitarà la publicació, si escau.

Continguts que es poden introduir:

AGENDA: Informació d'activitats relacionades amb la solidaritat i la cooperació al desenvolupament, organitzades directament per l'ajuntament o ens local o que aquest hi col·labori directament. (No és una agenda per a activitats pròpies de les entitats o ONG, sense la participació de l'ajuntament o ens local).

NOTICIES: Informacions relatives a l'activitat que realitza l'ajuntament o ens local en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament. Per exemple la visita d'una delegació d'una ciutat agermanada, la concessió de subvencions, la signatura d'un conveni de col·laboració, etc.

NORMES PER A LA INTRODUCCIÓ D'INFORMACIÓ A L'AGENDA I A LES NOTÍCIES

 

Per accedir al panell d'alta de comunicació del Fons Català ha de ser usuari registrat.
Per qualsevol dubte o recordatori contacti amb el Fons Català de cooperació al desenvolupament
Tel: 93 412 26 02
fonscatala@fonscatala.org
Usuari:
Contrasenya:
 

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org