• Diumenge 31 de maig de 2020

Tribuna

Paraula Data
27 d'abril de 2007

24a Assemblea General de socis del Fons Català

Com sabeu, el passat 14 d' abril vam celebrar l' Assemblea General de socis a l' Hospitalet, durant la qual es va presentar la memòria de gestió...

Com sabeu, el passat 14 d’abril vam celebrar l’Assemblea General de socis a l’Hospitalet, durant la qual es va presentar la memòria de gestió i el balanç econòmic de l’any 2006, amb uns ingressos de 6.238.638,55 euros, que representen un increment del 4,33% respecte l’exercici anterior. En aquest sentit, durant l’any 2006 va continuar el creixement social del Fons Català, ja que es va incorporar com a soci l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

L’Assemblea va aprovar també les línies de treball que guiaran l’actuació del Fons Català durant l’any 2007, centrades en el municipalisme, el codesenvolupament, i la diplomàcia municipal i la cultura de pau, així com la proposta de nous projectes de cooperació al desenvolupament i de sensibilització.

A diferència d’altres anys, part de la documentació relativa a l’Assemblea, concretament les línies de treball per a l’any 2007, la memòria de l’exercici 2006, l’informe de l’auditoria de l’exercici 2006 i el dossier de projectes aprovats per a l’any 2007, la podreu consultar properament a la nostra pàgina web, www.fonscatala.org . La resta de la informació us la farem arribar properament per correu electrònic.

La passada Assemblea va valorar molt positivament la tasca dels càrrecs electes que durant anys s’han dedicat des del món municipal a incrementar el reconeixement de les autoritats locals com a actors de la cooperació descentralitzada, alguns dels quals donen per finalitzada la seva etapa al servei dels seus pobles i ciutats.

Des d’aquesta tribuna aprofitem per desitjar-vos a totes i tots molt d’encert en la nova etapa que iniciarem properament.

Teo Romero, president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i alcalde de Santa Margarida de Montbui

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org