• Diumenge 31 de maig de 2020

Tribuna

Paraula Data
29 de juny de 2007

Nou panorama municipal

El passat 27 de maig es van celebrar les eleccions municipals a Catalunya, i només fa dues setmanes que s'han constituït els nous consistoris, ...

El passat 27 de maig es van celebrar les eleccions municipals a Catalunya, i només fa dues setmanes que s’han constituït els nous consistoris, encarregats de governar els diferents municipis del nostre país durant els propers quatre anys. Voldria aprofitar aquestes línies per felicitar ben sincerament els companys i companyes que han estat elegits democràticament per la seva ciutadania.

El Fons Català és un marc de consens i intenta reflectir la realitat plural de Catalunya dins els seus òrgans de representació, tenint en compte la diversitat política, la distribució territorial i demogràfica i els diferents tipus d’institucions associades.

En aquest sentit, recollint aquests criteris i tenint en compte els resultats electorals, caldrà treballar per formar una nova junta executiva del Fons Català, que regirà la nostra institució i permetrà desenvolupar les línies estratègiques que ja es van apuntar a la darrera Assemblea General, celebrada el passat mes d’abril.

Com sabeu, la junta executiva del Fons Català és escollida cada quatre anys per l’Assemblea General de socis, per la qual cosa s’haurà de renovar properament, en una assemblea que tindrà lloc la tardor vinent.

Per això, a mitjans juliol, un cop configurats els organigrames municipals, rebreu una comunicació per tal que pugueu nomenar els vostres interlocutors en el si del Fons Català, pas previ a la convocatòria de l’Assemblea General. Amb aquest objectiu, us demanem que respongueu amb certa celeritat, cosa que evitarà que tot el procés es retardi.

Teo Romero, president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i alcalde de Santa Margarida de Montbui

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org