• Diumenge 31 de maig de 2020

Tribuna

Paraula Data
31 de juliol de 2007

Bon estiu

Hem arribat a l' estiu després d' un intens primer semestre, que fa que tots desitgem prendre' ns uns dies de descans merescut ...

Hem arribat a l’estiu després d’un intens primer semestre, que fa que tots desitgem prendre’ns uns dies de descans merescut, per tal de començar amb força el nou curs.

Abans, però, permeteu-me que destaqui el recent viatge a Sri Lanka formant part d’una delegació internacional integrada per diversos càrrecs de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional (AECI), representants de diversos fons de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat, acompanyats per representants del PNUD en el marc del Programa ART GOLD Sri Lanka.

La nostra estada va servir per mantenir reunions amb representants del govern del país i de l’oficina del PNUD a Sri Lanka, així com per visitar les autoritats locals de la Província Sud del país, la qual cosa ha demostrat que cal reforçar el Programa ART GOLD amb assistència tècnica i acompanyar el desenvolupament de la segona fase d’aquest Programa.

Totes aquestes iniciatives s’han anat concretant gràcies a la solidaritat dels ajuntaments catalans, que van donar suport a la campanya d’emergència impulsada pel Fons Català després del tsunami al sud-est asiàtic, un fet que ha permès treballar en el reforçament de la capacitat de les autoritats locals, i alhora donar suport a la descentralització.

Finalment, recordar-vos que fóra molt important que ens notifiquéssiu els nous interlocutors o interlocutores en l’àmbit de la cooperació de cadascun dels municipis socis del Fons Català. En aquest sentit us hem enviat un escrit on us demanem que ens faciliteu aquestes dades i ens les feu arribar.

Bon estiu a tothom!

Teo Romero, president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i alcalde de Santa Margarida de Montbui

Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Rambla Santa Mònica, 10, 4t – 08002 Barcelona – Tel. +34 93 412 26 02 – fonscatala@fonscatala.org